skifun.webblogg.se

En nöjes och nyhetsblogg om längdskidor. Allt om åkare,resultat och event i och utanför spåret. An entertainment and newsblog on cross-country skis. All about the racers, achievements and events in and outside the track.

Norska landslaget kan tappa sin stjärna

Publicerad 2013-05-11 17:13:00 i Allmänt, Petter Jr. Northug,

Det har varit en hel del skriverier om Norges stjärna Petter Northug Jr senaste dagarna,  det sägs att Petter är på väg att lämna sitt landslag.
Petter har blivit erbjuden tvåsiffrigt miljonbelopp från coop.
Om en vecka börjar satsningen inför OS 2014 och Petter har överväger nu att bryta med landslaget för att maximera sina förutsättningar.
Han vill ha mer kontroll och bättre organisation, det har den senaste tiden varit lite okontrollerat och han vill börja planera mer själv,
Än så länge är det bara spekulationer, Petter har inget skrivet kontrakt med landslaget inför nästa säsong och ser sig omkring om det finns andra lösningar som passar honom bättre.
Samtidigt säger Petter  till pressen att han än inte kan uttala sig men att det Norska Landslaget är det bästa i världen.
Vi på Skifun kommer att följa upp vad som händer
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria

En nöjes och nyhetsblogg om längdskidor. Allt om åkare,resultat och event i och utanför spåret. Tipsa oss på: [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela